Краев под въпрос за мача с Берое


Краев под въпрос за мача с Берое
Снимка: БГНЕС

629 0

Юношеският национал дo 19 години на България Божидар Краев се завърна с контузия на „Герена". Той бе част от състава на „трикольорите“, който участва в елитния кръг на квалификациите за Евро 2016, провел се в Хърватска, футболистът взе участие и в трите двубоя -пораженията с по 0:1 от Хърватска и Белгия и с 1:2 от Шотландия.

Краев е с проблеми в бедрото. Лекарският щаб на тима прави всичко възможно, за да го вдигне на крака за съботното домакинство на Берое. Участието на Краев обаче все още е под въпрос, информира "Тема спорт". Той е една от опциите пред треньора Стойчо Стоев да започне мача, още повече че участие в него няма да вземе контузеният Джъстин Менголо - камерунецът е конкурент на Краев за място на фланга на атаката.

Вратарят Боян Йоргачевич поднови тренировки с Левски. Треньорският щаб на „сините“ бе дал повече почивка на сръбския страж. Той е и единственият в отбора, който е взел участие във всичките мачове през кампанията - 23-те в „А“ група (към тях можем да прибавим и трите анулирани срещу Литекс) и трите за Купата на България.

Индивидуално все още продължава да се подготвя холандският халф Джереми де Ноойер. Той също ще пропусне домакинството на Берое.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички