В Италия включиха Божидар Краев в престижна класация


В Италия включиха Божидар Краев в престижна класация

1148 0

18-годишното крило на "Левски" Божидар Краев попадна в престижна класация на популярното италианско списание "Гуерин Спортиво".

Той е посочен като един от 100-те най-добри футболисти в света, родени между 1996 и 1998 година. По този начин Краев бе поставен в компанията на играчи, вече направили име, като звездата на Тотнъм през този сезон Деле Али (19 г.) и Кингсли Коман от Байерн (19 г.), както още Мартин Йодегаард от Реал Мадрид (17 г.), Марко Асенсио под наем в Еспаньол от Реал (20 г), Келеши Ихеаначо от Манчестър Сити (19 г.), Лерой Сане от Шалке 04 (20 г.), Рубен Лофтъс-Чийк от Челси (19 г.), Антонио Санабрия от Спортинг Хихон (20 г), Максуел Корне от Лион (19 г.), Ренато Санчес от Бенфика (18 г.), Маркъс Рашфорд от Ман Юнайтед (18 г.) и Родриго Бетанкур от Бока Хуниорс (18 г.).

В класацията фигурират около дузина играчи от Източна Европа, като най-сериозно присъствие имат хървати, сърби и украинци, информира "Тема спорт".

Божидар Краев и друг път е бил поставян в престижни списъци с обещаващи футболисти, така че това е поредното признание за неговия талант. Той има 36 мача и 10 гола в „А“ група, а през зимата се размина с трансфер в Уест Хем.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички