"Левски" реши: Продава Краев през лятото, причината е...


"Левски" реши: Продава Краев през лятото, причината е...
Снимка: БГНЕС

1483 0

Ръководството на "Левски" е взело решение да продаде през лятото Божидар Краев, твърди "Тема Спорт".

18-годишният футболист започна силно сезона, но в края на есента формата му спадна, а през пролетта той бележи застой в развитието си. Юношеският национал не прогресира и това притеснява треньорския щаб и шефовете на "сините". В последните двубои младокът се застоява на резервната скамейка, а това не е добре за бъдещето му.

През зимната пауза интерес към юношата на столичани имаше от английския Уест Хем. Лондончани искаха да подложат на щателен фитнес тест младока и ако той бъде издържан, да откупят правата му от Левски. "Сините" бяха навити на подобен вариант, но Краев и мениджърът му Джон Ингълс отказаха.

През настоящата кампания Божидар Краев записа 19 мача, в които отбеляза 3 гола за Левски (не са включени двубоите с Литекс и едното му попадение срещу оранжевите). Той се разписа два пъти и в две срещи за Купата на България.

Краев минава за един от най-конвертируемите играчи на "Герена". Със сигурност до края на първенството той ще получи достатъчно шансове за изява, в които да блесне и пак да привлече вниманието на тима към себе си. "Сините" обаче се опасяват, че няма да успеят да го развият повече и затова са склонни да го продадат.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички