Краев: Никой клуб не ме иска сега, ще се справя като фалшива деветка


Краев: Никой клуб не ме иска сега, ще се справя като фалшива деветка
Снимка: БГНЕС

1154 0

Най-перспективният млад играч в България - Божидар Краев, няма конкретни оферти от други клубове. Това призна самият той, коментирайки информацията за интерес от страна на английския Уест Хем към него.

"Постоянно бях в контакт с мениджъра ми и той каза, че няма нищо конкретно от Уест Хем, това не ми попречи и знаех точно какво се случва. Към момента няма реален интерес към мен“, заяви Краев пред "Дарик".

В момента играчът е на лагер с "Левски" в Турция. Той коментира възможността да играе като централен нападател в мачовете на своя тим през пролетта, след като "сините" срещат трудности с намирането на играч за тази позиция.

"Само веднъж съм играл като централен нападател при сегашния треньор, но ако ми даде този шанс и се разчита на мен, мисля, че мога да се справя“, уверен е той.

Младокът заяви, че е свикнал с отбора и си пожела през пролетния полусезон да вкара поне шест гола.

"Опитвам да правя най-добрите неща в подготовката. Ще видим какво ще покаже времето.

Мисля, че се подготвяме много добре в момента, всичко върви по план, всички в отбора се стремят към подобрение и постигане на нашите цели. Имах проблеми с кръста, но сега с новия кондиционен треньор правим най-различни упражнения, които стабилизират кръста ми и горната част от тялото, сега се чувствам много добре“, каза още Краев.

"Веднъж казах, че искам да бъда лидер, но преувеличих с тези изказвания, защото самото време показва кога си готов да бъдеш лидер и да израснеш в йерархията", мъдро разсъждава той.

Относно големият съперник за титлата в "А" група - Лудогорец, крилото заяви, че не е гледал мач на разградчани от подготовката им.

"Показаха в края на есенния полусезон, че са добър отбор. Всичко зависи от нас дали ще доближим тяхната класа. Гарантирам, че отборът ще се бори и ще се опита да показва най-доброто. Надявам се да сме по-силни", сподели футболистът.

Краев призна, че е доволен от спечеления приз за най-перспективен млад играч и още при получаването й миналата година си е пожелал тя пак да стане негово притежание. "Защото това означава, че има постоянство в моята кариера. Искам да благодаря на целия щаб на Левски, както и на цялото ми семейство. Всичко се дължи на усилена работа и на постоянство", вярва Божидар Краев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички