"Левски" се размина с национал на Египет


"Левски" се размина с национал на Египет

764 0

"Левски" е ударил на камък с привличането на египетски национал, разбра "Тема Спорт". Става въпрос за външния полузащитник Махмуд Абдел Разел - Шикабела , който е собственост на Замалек. 29-годишният футболист е бил сред първите варианти пред сините за подсилване в атака. Спортно-техническото ръководство е влязло в контакт с представители на играча в началото на януари. Мераците им обаче бързо били охладени, тъй като по това време Шикабела е разглеждал далеч по-добри оферти от няколко местни клуба. В момента халфът е част от Исмаили, където играе като преотстъпен.

В кариерата си египтянинът има три престоя в Замалек. Той е записал 198 срещи за тима в местното първенство, в които е реализирал 56 попадения. Високият 183 см Шикабела има опит не само в родината си, но и в Гърция и Португалия. Офанзивният футболист е бил част от ПА-ОК в периода 2005-2007. Халфът е изиграл едва 23 срещи за тима от "Тумба", в които е реализирал 5 гола. Престоят му в Спортинг Лисабон е още по-лош. През сезон 2014/15 той взима участие в само 1 мач в елита, след което се завръща в Замалек. Шикабела е носил екипа още на Ал Уасл и Исмаили. Националът на Египет може да играе зад нападателя, като има 26 мача за родината си и 1 гол.

В същото Време от "Левски" продължават с опитите да си осигурят нов централен нападател. На клуба са били предложени няколко варианта за поста от различни мениджъри. Припомняме, че столичани искаха да вземат Вилиам от Жилина, но и там не сполучиха. Словашкият клуб обаче постави висока цена на играча, което замрази преговорите. В момента треньорът Стойчо Стоев не разполага с типичен таран, заради което реши да пробва на върха на атаката Мехди Бурабия. Освен него в тази зона в контролите играха още дошлият след проби Санти Нгом и младият Станислав Иванов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички