Съзвездие от "сини" легенди отбеляза 2 славни мача на Левски (ВИДЕО)


Съзвездие от "сини" легенди отбеляза 2 славни мача на Левски (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на Левски

1235 0

Голям брой легендарни играчи на Левски от последните десетилетия се събраха, за да отбележат годишнината от два славни мача от историята на клуба.

Поводът бе отбелязан на тържествен обяд. А двата легендарни мача, които бяха почетени са  40-годишнината от отстраняването на Щутгарт за Купата на УЕФА, както и 30-годишнината от победата над Глазгоу Рейнджърс в Шампионска лига.

На обяда присъстваха легендарни бивши футболисти Левски, към които се присъедини собственикът на „сините“ Наско Сираков и изпълнителния директор на клуба – Даниел Боримиров. На събитието също така бяха раздадени и плакети на легендарните футболисти в чест на 40-годишната от паметните двубои с Щутгарт.

Междувременно пък се появи информация, че наставникът на столичния гранд Николай Костов планира да направи нова среща с легендите на клуба. На нея ще бъдат обсъдени различни въпроси и евентуални подобрения за зимата и решаващия дял от сезона.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички