Контузии мъчат "Левски" преди мача с Литекс


Контузии мъчат "Левски" преди мача с Литекс

1335 0

Отборът на "Левски" е изправен пред сериозни проблеми преди предстоящото домакинство на Литекс от "А" група, пише "Тема спорт". След като едва събра група за гостуването на Ботев (Пловдив), треньорът Стойчо Стоев може да трябва да се лиши от услугите на трима от титулярите в този мач. Това са Александър Александров, Аймен Белаид и Георги Костадинов, които са с контузии след мача в Коматево.

Александър Александров игра цял мач срещу Ботев (Пд), но след последния съдийски сигнал трудно стъпваще на краката си. Причината е контузия в глезена.

Подобна травма има и Георги Костадинов, който бе заменен в началото на второто полувреме. След направените прегледи вчера е станало ясно, че той няма счупени костици, а най-вероятно и увредени връзки. Все още обаче не се знае кога той ще е готов за игра, тъй като ставата му е отекла.

Проблеми има и Аймен Белаид. Той не тренира наравно със съотборниците си по време на лятната подготовката, тъй като имаше травма. Белаид взе участие в мача, но контузията му се е възобновила. Ако той не бъде готов за следващия мач на "Левски", най-вероятно ще бъде заменен от капитана Веселин Минев, който вече изтърпя наказанието си.

Двубоят с Литекс е на 25 юли от 21:00 часа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички