Пенчев съжали за изпуснатия успех срещу "Левски"


Пенчев съжали за изпуснатия успех срещу "Левски"

772 0

Наставникът на Ботев Петър Пенчев съжали, че неговият отбор не се е отблагодарил с победа за подкрепата, която оказаха феновете по време на равенството срещу "Левски" в Коматево.

"Ние много съжаляваме, че не можахме да стартираме с феновете и да зарадваме феновете, които през цялото време ни подкрепяха с пълни сили. Допуснахме ранен гол, който даде своето отражение върху играта ни. Имаше добра динамика и много единоборства в срещата, което е добре като за първи мач", каза Пенчев, който е уверен, че отборът му е изпуснал важни положения през втората част. 

"През второто полувреме имахме няколко шанса, включително и дузпата. После изравнихме и опитахме да потърсим победата. Не ни достигна нещо в завършващия удар. Показахме характер, с такава нагласа и излязохме. Пак казвам – ранното попадение на Левски имаше своето отражение".

Пенчев каза, че единствената цел на тима е да мисли мач за мач и да спечели възможно най-много от тях.

"За цели казах и преди – във всеки мач гоним победата. Докъде ще стигнем, ще видим в края на сезона. Новите попълнения се появиха всички в игра. Доволен съм от тях, особено от Дани Генов заради изравнителния гол. Пожелавам си да се адаптират колкото се може по-бързо към обстановката", завърши Пенчев.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама