Пенчев съжали за изпуснатия успех срещу "Левски"


Пенчев съжали за изпуснатия успех срещу "Левски"

1200 0

Наставникът на Ботев Петър Пенчев съжали, че неговият отбор не се е отблагодарил с победа за подкрепата, която оказаха феновете по време на равенството срещу "Левски" в Коматево.

"Ние много съжаляваме, че не можахме да стартираме с феновете и да зарадваме феновете, които през цялото време ни подкрепяха с пълни сили. Допуснахме ранен гол, който даде своето отражение върху играта ни. Имаше добра динамика и много единоборства в срещата, което е добре като за първи мач", каза Пенчев, който е уверен, че отборът му е изпуснал важни положения през втората част. 

"През второто полувреме имахме няколко шанса, включително и дузпата. После изравнихме и опитахме да потърсим победата. Не ни достигна нещо в завършващия удар. Показахме характер, с такава нагласа и излязохме. Пак казвам – ранното попадение на Левски имаше своето отражение".

Пенчев каза, че единствената цел на тима е да мисли мач за мач и да спечели възможно най-много от тях.

"За цели казах и преди – във всеки мач гоним победата. Докъде ще стигнем, ще видим в края на сезона. Новите попълнения се появиха всички в игра. Доволен съм от тях, особено от Дани Генов заради изравнителния гол. Пожелавам си да се адаптират колкото се може по-бързо към обстановката", завърши Пенчев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички