Гонзо: Младите показаха воля и характер


Гонзо: Младите показаха воля и характер

1030 0

Спортният директор на "Левски" Георги Иванов - Гонзо изрази мнение, че "сините" са се представили прилично като за първи мач от "А" група.

"Като за първи мач смята, че се опитахме да играем. Имахме доста проблеми с играчи, които не бяха подготвени и с младите момчета. Радващото е, че момчетата се бориха. Това е пътят. По начина, по който искаме отбора да изглежда, с по-млади играчи, мисля, че това е правилният път", започна Гонзо.

"Контузиите повлияха, с оглед на това, че скамейката ни не е много дълга. Младите момчета обаче показаха, че може да се разчита на тях, показах воля и характер".

Според Гонзо равенството е закономерен резултат, въпреки че Ботев имаше повече положения, а освен това Мариян Огнянов изпусна и дузпа.

"Ботев имаше дузпа, която изпусна. Мисля, че равенството е закономерно. Ние чакаме да се оправим с двамата нападатели. До сряда трябва да има окончателно решение за фланговия играч, който ще вземем. За момента обаче е това. Първите 4-5 кръга ще се опитваме със зъби и нокти отборът да влезе в нужното кондиционно ниво и докато играчите навлязат в нужната форма ще мине време".

Също така Гонзо не пожела да коментира съдията и поздрави играчите и на двата отбора.

"Не искам да коментирам съдията. Няма смисъл да правя това от първия кръг. Мисля, че трябва да поздравим двата отбора за мъжката игра".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички