Коловати: Левски играе горе-долу добре заради Стоилов, но лаврите ги обират други"


Коловати: Левски играе горе-долу добре заради Стоилов, но лаврите ги обират други"

3302 0

Бившият футболист на Левски Илиан Стоянов-Коловати оцени като средно добре представянето на тима през настоящия сезон. Той посочи като "виновник" за добрите игри на "сините" бившият им треньор Станимир Стоилов, който напусне през април.

"Аз си следя Левски като фен, обичам го от малък. Моята стая е била облепена с плакати на Гиби, на Сираков, на Велев, на Спасов. Знаех всичките ветерани. Бил съм в Левски 5 години, не ми е безразличен, но аз се изказвам винаги като фен. Никога не съм търсил пост в Левски, живея от 19 години в Япония. Не мога да си оставя бизнеса там и да се върна", каза Стоянов пред bTV.

"Сега Левски е горе-долу добре. Благодарение на Станимир Стоилов, няма какво да си кривим душата. Ако не беше дошъл Мъри преди две години, ако не ги беше селектирал тези футболисти...

Беше хаос в Левски, но Мъри дойде и без много пари взе точните играчи, отборът се обиграва 2 години и сега лаврите ги обират други. Но това не може да е вечно така. Има си период, в който пак ще трябва да се правят промени. Тук трябват и знания", допълни Коловати, който носи синята фланелка между 2000 и 2005 година. А играч на Левски убеди, че тимът ще се бори на двата фронта този сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички