Колко пари ще струва членството в "Левски на левскарите"?


Колко пари ще струва членството в "Левски на левскарите"?
Снимка: Levski.bg

2975 0

На 4 май феновете на Левски, заедно с ръководството на клуба, учредиха сдружението "Левски на левскарите" по време на специална среща пред Сектор "Б" на стадион "Георги Аспарухов".

Тогава за председател бе избран Димитър Костадинов, а в Управителния съвет влязоха още Адриян Петров, Асен Великов, Даниел Стрезов, Иво Тасков, Иван Евстатиев и Никола Бушняков. На 24 май, когато "сините" празнуват рожден ден, се очаква да бъдат разкрити повече подробности.

Междувременно, "Тема Спорт" пише, че се обсъжда вариант, при който всеки фен на Левски, който желае да участва в това сдружение, ще може да го прави срещу сумата от 15 лева на месец или иначе казано - 180 лева годишно!

В замяна на това, всеки "син" запалянко ще има право на глас по важни въпроси, свързани с развитието и бъдещето на клуба.

Очакванията са, че в даден момент "Левски на левскарите" ще придобие мажоритарния пакет от акции на Левски, който в момента се държи от Наско Сираков!

Вижте още: Каква прогноза за финала срещу ЦСКА даде жената на Георги Аспарухов - Гунди?

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички