Колев разкри повече от тревожна статистика за трансферите в Левски в последните 10 години


Колев разкри повече от тревожна статистика за трансферите в Левски в последните 10 години
Снимка: Официален сайт на Левски

16189 0

Павел Колев изнесе доста тревожни данни за трансферите в Левски в последните 10 години. Изпълнителният директор заяви, че изцяло иска да се промени трансферната политика при "сините" и да се сведат до минимум грешките.

"Аз се чувствам много спокоен, след като Ивайло Петков дойде в клуба. Смятам, че той ще се развива заедно с Левски, а това е важно. Най-много ми харесва, че мислим в една посока за трансферната политика на клуба. В последните 10 години Левски е взел близо 200 футболисти, а от тях само 7 са си тръгнали с трансферна сума. Това обяснява до голяма степен и състоянието, в което заварихме отбора. Не очаквайте от мен да говоря всяка седмица. Не ми е такава функцията. Смятам, че е работа на Ивайло Петков да коментира представянето на отбора след всеки мач, ако реши да го прави", коментира директорът на "сините".

"Разговарям непрекъснато с господин Божков и господин Попов. Те не са давали оценки на спортно-техническата част в отбора. Имаме пълната подкрепа от тяхна страна. Имаме уверението, че плановете са дългосрочни", заяви още Колев.

Другата задача, която Колев си е поставил, е да спре изтичането на информация от клуба. В това отношение "Левски" беше разграден двор. Заел съм се това да приключи".

Освен това Павел Колев призна, че Левски има интерес към Тодор Неделев - ето какво любопитно обяснение даде.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички