От Левски признаха за интерес към Неделев, Павел Колев даде любопитно обяснение


От Левски признаха за интерес към Неделев, Павел Колев даде любопитно обяснение
Снимка: БГНЕС

5905 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде любопитно обяснение за сагата около Тодор Неделев, която имаше в последните дни. Той призна, че интерес към звездата на Ботев Пловдив има, както и към защитника Кристиан Димитров, който също бе спряган за столичани.

"Няма да е голяма изненада, ако кажа, че Левски още се интересува от Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Има редица условия, за да се случат такива трансфери. Вие ще разберете първи, когато има нещо да се съобщи. Опитваме се да не изтича предварителна информация, когато работим по трансфер. Казвам още веднъж, че има интерес към Неделев и Димитров. Водени са разговори. Въпрос е на тайминг и на желание на тези играчи", заяви Колев.

Той обаче подчерта няколко пъти, че самият Неделев трябва да вземе сам решение за своето професионално развитие. "Ако има шанс тези трансфери да се случат, не е толкова висок, а и няма да стане бързо. Познавам отлично Тодор Неделев от националния отбор. Той е много добър футболист. В момента е на кръстопът. Неделев сам трябва да реши по кой път да поеме.

Междувременно самият Неделев пусна ясно послания в социалните мрежи, че иска да остане в Ботев, като не пропусна да подразни феновете на Левски. Ето по какъв начин, като след няколко часа публикацията бе изтрита.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички