От Левски признаха за интерес към Неделев, Павел Колев даде любопитно обяснение

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев даде любопитно обяснение за сагата около Тодор Неделев, която имаше в последните дни. Той призна, че интерес към звездата на Ботев Пловдив има, както и към защитника Кристиан Димитров, който също бе спряган за столичани.

"Няма да е голяма изненада, ако кажа, че Левски още се интересува от Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Има редица условия, за да се случат такива трансфери. Вие ще разберете първи, когато има нещо да се съобщи. Опитваме се да не изтича предварителна информация, когато работим по трансфер. Казвам още веднъж, че има интерес към Неделев и Димитров. Водени са разговори. Въпрос е на тайминг и на желание на тези играчи", заяви Колев.

Новият спортен директор в Левски обясни защо представянето му закъсня и колко нови играчи ще има

Ивайло Петков бе официално представен като спортен директор на Левски. Това се случи на специална пресконференция с изпълнителния директор Павел ...

Той обаче подчерта няколко пъти, че самият Неделев трябва да вземе сам решение за своето професионално развитие. "Ако има шанс тези трансфери да се случат, не е толкова висок, а и няма да стане бързо. Познавам отлично Тодор Неделев от националния отбор. Той е много добър футболист. В момента е на кръстопът. Неделев сам трябва да реши по кой път да поеме.

Междувременно самият Неделев пусна ясно послания в социалните мрежи, че иска да остане в Ботев, като не пропусна да подразни феновете на Левски. Ето по какъв начин, като след няколко часа публикацията бе изтрита.

 

Още по темата

Please select answer!