Колев не изключи нито Хубчев, нито Херо като вариант за Левски


Колев не изключи нито Хубчев, нито Херо като вариант за Левски
Снимка: БГНЕС

3814 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев заяви, е има ясни кандидатури, които се обсъждат за нов треньор на тима след раздялата с Георги Дерменджиев. За първи път шефът на "сините" не изключи името на Петър Хубчев, но изтъкна, че той е национален селекционер и няма да взимат страна.

"Има избистрени кандидатури. Като има яснота и изберем един, ще кажем. Има опции за треньор. Гаранции, че няма да сбъркаме не се наемам да дам. Малко безотговорно е да се дават такива. Ще си понесем вината. Хубчев е треньор на националния отбор. В тези отношения ние като клуб не желаем да сме страна. Ако напусне, би могъл да е опция. Сега не е обсъждан“.

"С Херо съм говорил няколко пъти през тези 3 месеца по различни теми. Той винаги е вариант. Той е сред най-добрите у нас. И с Мъри съм говорил, но там нещата не са на дневен ред. Той гледа към чужбина и има атрактивни предложения. Не е невъзможно да има чужденец за треньор, но е трудно заради адаптацията. В Левски не се работи лесно и трябва да е наставник готов да приеме такова предизвикателство“.

Колев разясни и за селекцията, която предстои през лятото."Мисля, че Левски ще се класира за Лига Европа. Сега тема е какво ще прави там при нивото, което се иска там за успешно представяне. Селекцията се прави в момента. Поне от тази гледна точка нещата се движат добре. Имаме набелязани. Искаме да имаме новите до началото на подготовката на 8 юни, без значение кой ще е треньор. Има си скаутско звено. Работи и сега по селекцията. Ако някой се притеснява, че може да не се задържи, по-добре да не идва. Имам притеснения как ще се отрази направената селекция с новия треньор. Поне според мен треньорът трябва да се съобразява с философията на клуба".

А какво заяви Георги Дерменджиев след раздялата с Левски - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички