Дерменджиев: Левски ще върви по правилния път, не съжалявам, че поех отбора


Дерменджиев: Левски ще върви по правилния път, не съжалявам, че поех отбора

1738 0

Вече бившият треньор на Левски Георги Дерменджиев заяви, че е приел стоически решението на ръководството да го освободи. Той сподели, че според него Левски има бъдещи и не съжалява, че е поел тима, макар и в много труден момент..

"При треньорите е така, не се знае колко дълго ще са начело на даден тим. Престоят ми в Левски бе кратък. За периода, в който бях аз, казах и в началото, че няма да се оправдавам. Сега пак няма да се оправдавам. Така се получи, искам само да знаете, че аз съм работил много професионално, искал съм Левски да постигне добри резултати, но в крайна сметка това се е получило и аз вече не съм старши треньор на Левски. С какви емоции може да напусне един треньор отбора, в който е бил? Искам да пожелая успех на клуба, да пожелая на феновете по същия начин да подкрепят отбора“, започна Дерменджиев.

"Не съм задавал въпроси за причината за решението за раздялата. Приемам го стоически. Решено е от собствениците. Павел Колев на мен го сведе като информация. Оттам насетне аз не искам да разпитвам защо и как. Аз обичам футбола. Това е моята професия. Искам отбора, в който съм, да играе добър футбол. Феновете са едното нещо, което ме впечатли в Левски. За негативизъм не искам да говоря“.

"Независимо какъв е моментът, трябва да има градивност. Не съжалявам в никакъв случай, че съм приел предложението да водя отбора. Левски е емблема, бранд, име. Мисля, че Левски ще върви по правилния път", допълни още той. 

А какви са вариантите за нов наставник на тима - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Други


8 любопитни факта за коридата

  Смята се, че коридата се е зародила в древни времена. Иберийският народ, живял на територията н съвременна...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама