Павел Колев призна, че Дерменджиев е бил грешка и какво не му се е получило в Левски


Павел Колев призна, че Дерменджиев е бил грешка и какво не му се е получило в Левски
Снимка: БГНЕС

3046 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев коментира раздялата с треньора Георги Дерменджиев и обясни какво е довела до нея. Според него от дистанцията на времето, ръкодовителят коментира, че ходът с назначаването на пловдивчанина е бил грешен, тъй като не се е получило сработване между отбор и наставник.

"Игровият облик и слабото представяне с Берое. За съжаление от всички домакинства от началото на годината, не успяхме да спечелим нито едно, това е показателно също и е проблем. Мачът с Берое е основната причина. Разбира се, въпросът е, че усещането на тези които са близо до отбора е ,че такова напасване не се получаваше. В такива ситуации обикновено, за жалост, жертва е треньорът", заяви Колев. 

"Не мисля, че има конкретна личност, чието търпение да е свършило. Важно е търпението на феновете да не свърши, не може да се отрече, че Дерменджиев даде всичко и работи професионално. Не мога да кажа лошо за него. Това, което бе сериозен проблем за него бе бавното адаптиране и вкарване в титулярния състав на младите, а това бе основна цел“, допълни Колев.

"Текучеството на треньорския пост се дължи на грешка. Може сега да отчетем, че назначаването на този треньор (бел. авт. - Георги Дерменджиев) бе грешка. Когато има такава, по-добре да я признаеш навреме, за да не се затъва. С Дерменджиев се разделихме коректно. Само уважение за него".

"Георги Тодоров е израснал тук на стадиона. Прекарал е живота си в Левски. Наясно е какво представлява клубът. Работи в школата. Краси Петров ще помага. Това бе най-безболезнената промяна с цел да разтърсим отбора и да покаже максимума от възможностите си. Мисля, че отборът може много повече. Целта е да постигнем максимума от точки в оставащите мачове. Налагането на млади е цел е пред Тодоров",

"Господин Божков не се занимава с треньорски смени. Тази смяна бе провокирана от липсата на облик. Осъдихме с УС, НС и скаутското звено. Това, което мога да кажа е, че аз смятам, че когато един треньор работи 2-3 месеца с един отбор, резултатите трябва да започнат да се виждат на терена. Когато не е работил достатъчно дълго като Дерменджиев може да не се виждат постоянно, но поне за 10-15 минути. При Дерменджиев за жалост не се получи“, завърши Колев.

А какво заяви Георги Дерменджиев след раздялата с Левски - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички