Колев: Към днешна дата има нулев шанс Хубчев да бъде треньор на Левски


Колев: Към днешна дата има нулев шанс Хубчев да бъде треньор на Левски
Снимка: БГНЕС

2658 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев бе категоричен, че изобщо не е обсъждана треньорска смяна и Георги Дерменджиев остава наставник на "сините". В четвъртък се подновиха спекулациите, че селекционерът на националния отбор на България Петър Хубчев е подал молба за напускане, като ще поеме "сините" от лятото.

"Нямам никаква идея дали това, което се тиражира от ранния следобед, е вярно. Новината от никъде не е потвърдена официално. Ние, най-малко като клуб, можем да знаем дали националният отбор е останал без селекционер. Среща между Георги Дерменджиев и собствениците на Левски не е имало да му се гарантира оставането. Особено с такъв мотив", коментира Колев.

"Имахме днес работна среща с Дерменджиев и с (главния скаут) Богдан Патрашку. Говорихме час и половина за селекцията. Шумотевицата не е случайна. Но мен не ме притеснява. Наясно съм какво се случва. Знам откъде идва и защо. Надявам се на Георги Дерменджиев да не се отрази, но той има толкова опит вече, врял е и кипял във футбола. Наясно е, че гаранции няма никакви и за никого в Левски, може да бъде сменен след края на сезона, както и аз може да бъда заменен, защото това е Левски. Когато не си постигаш задачите и целите, които са ти поставени, винаги може да си тръгнеш. Дали е психовойна, не мога да коментирам", каза още изпълнителният директор.

"Към днешна дата има нулев шанс Петър Хубчев да бъде старши треньор на Левски. Първо, аз смятам, че Хубчев е все още селекционер на националния отбор, нямам информация за обратното. Дори и да се стигна до треньорска рокада при нас, тепърва ще трябва да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за варианти за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това", допълни той.

А какво заяви Дерменджиев относно спекулациите за неговата смяна - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички