Кокала: Трябва да не разбираш от футбол, за да привлечеш в Левски Карлос Охене


Кокала: Трябва да не разбираш от футбол, за да привлечеш в Левски Карлос Охене
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2061 0

Последният треньор, направил Левски шампион в първенството - Емил Велев, разкритикува бившия си клуб заради две кадрови решения, а именно - привличането на Карлос Охене и раздялата с Ивелин Попов.

Залп срещу Охене

"Охене няма къде да го продадеш. Как ще взема играч, който е бил в Стара Загора, Царско село и Пазарджик? Трябва да съм безхаберен и да не разбирам от футбол, за да привлека такъв футболист, който да ми запълни средата на терена. Това е най-основната зона. Левски куца именно там. Какво да си говорим?", коментира Велев пред "Тема спорт".

Посочи единствения

Той определи младия Асен Митков като единствения "светъл лъч" в състава на 'сините". И намекна, че случилото се с Попов показва, че ръководството на "Герена" е "неопитно".

Случилото се с Ивелин Попов

"Единственият светъл лъч е само Асен Митков. С лека ръка допуснаха Ивелин Попов да си тръгне. Опитен играч и го дадоха на Ботев (Пловдив). На „Колежа“ се прегръщат и си казват какъв трансфер са направили. От нищото изгонен от "Герена".

Юноша на Левски, играл в силните първенства и го пускаш да си тръгне. Отива в Ботев и се чудиш как да го опазиш. Това вече подсказва, че ръководните фактори в Левски, да го кажем – са неопитни", каза още Кокала пред вестника. А ето как се представят сънародниците на Охене в Левски - ганайците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички