Кокала: Несправедливо обвиняват Батков, нужно е освежаване


Кокала: Несправедливо обвиняват Батков, нужно е освежаване

1239 0

Последният треньор, който направи "Левски" шампион - Емил Велев - Кокала, коментира загубеният финал за Купата на България и цялостната ситуация в клуба пред вестник "7 дни спорт".

"Левски" има добри играчи, но те просто трябва да се мотивират правилно. Начините за това са много, не само спортно-технически. Мисля, че купата можеше да се спечели и с близнаците Цоневи на терена. На "Герена" има много добри футболисти, които не е трудно да бъдат накарани да играят добре и да печелят".

"Уважавам Стойчо Стоев и Георги Иванов, те трябва да бъдат оставени да работят на спокойствие, доколкото може да има такова в "Левски".

"В играта срещу Черно море личеше напрежение, отборът не беше спокоен. жалко е за феновете, че отборът не спечели купата, но може би така стана по-добре, защото "Левски" има нужда от свежест".

"Имам си мнение за ситуацията в клуба, но няма да преподавам безплатни уроци. Тодор Батков е нападан от феновете, но според мен той не е виновен за ситуацията в "Левски". да не би той да играе на терена? Човекът си дава парите за "Левски".

"Трябва да се отдаде и заслуженото на футболистите и треньора на Черно море. В този клуб повече се работи, отколкото се говори. Така трябва да бъде навсякъде. Никола Спасов е добър треньор с добри играчи, които работят при добри условия и не трябва да е изненада за никой, когато Черно море постига успехи".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички