Кокала: Батков да си гледа лиценза и да си трае за футбола!


Кокала: Батков да си гледа лиценза и да си трае за футбола!

1502 0

Тодор Батков да си трае по спортно-техническите въпроси и да си гледа лиценза! Това заяви последният треньор, извел "Левски" до титла - легендарният футболист на "сините" Емил Велев-Кокала. Според него изказванията на "синия" бос след загубата от Славия с 0:1 са просто оправдания.

Както е известно, Батков заяви след мача: "Не заслужавахме да спечелим, но не заслужавахме и да загубим. Колегата Венци Стефанов си пусна хайвера преди мача. Имал регистрацията на Кабаков. Гонзо от него разбра, че съдията му бил съсед в Пловдив. Смешна работа".

"Не знам кой мач е гледал Батков, но в този със Славия реферът Георги Кабаков си свиреше каквото вижда и "Левски" не бе в никакъв случай ощетен, твърди Велев пред "България Днес". - Няма какво толкова да се превземаме, защото "Левски" нямаше голово положение. Батков по-добре да си мълчи и да си гледа нещата около лиценза".

Според Кокала във втората шестица "Левски" трябва да пуска повече юношите си и така ще има шанс през следващия сезон да разчита на тях.

"Защо трябва пак да гледаме чужденци?! Юношите трябва да играят, да ги видят, те да добият самочувствие и да се обиграят. В "А" група няма от какво да се пази отборът - няма да изпадне, но и колкото точки да натрупа, повече от седми няма как да бъде. В мачовете за купата е друго, там е надеждата да бъде спасен сезонът. Но треньорът Стойчо Стоев е длъжен в тази ситуация да пуска юношите за първенството", казва "синята" легенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички