Кокала: Като не е Люпко, ще е Топузаков. Какво толкова има?


Кокала: Като не е Люпко, ще е Топузаков. Какво толкова има?

1341 0

Наставникът на Оборище (Панагюрище) Емил Велев коментира решението на Люпко Петрович да напусне Левски. Според него е хубаво, че на "Герена" се дава шанс на млад специалист като Елин Топузаков.

"Решението си е абсолютно на Петрович. Нито мога да го оправдавам, нито мога да го обвинявам. За да се стигне до него, значи е имало много сериозни причини. Трябва обаче да питате само него, а не да се хвърлят коментари в пространството, че било удачно или неудачно. Той трябва да каже защо точно така е постъпил.

От ръководството на Левски са съзрели външна намеса в решението на Люпко? Не вярвам в подобно нещо. Голям страх тресе Левски. Ами като не е Люпко, ще е Топузаков. Какво толкова има? Хубаво е, че се дава шанс на Елин, защото е млад треньор", заяви Кокала пред "Меридиан мач".

Бившият наставник на "сините" сподели, че едва ли може да става дума за конкуренция между "Левски" и Лудогорец. "Лудогорец не искам да ги сравнявам с другите отбори в България. Това е сериозен тим, изграден изцяло от чужденци, с 1-2 изключения. През миналата година "сините" отидоха в Разград, паднаха, свиха си ушичките и се прибраха. Сега Левски отпадна за Купата на България доста смешно, но никой не протестира. Няма проблем", допълни още Велев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички