"Левски" връща защитник на бившия му клуб


"Левски" връща защитник на бившия му клуб
Снимка: Официален сайт на Левски

689 0

"Левски" ще направи опит да се отърве от спорния защитник Симон Сандберг през зи­мата. „Си­ните" може да нап­равят опит да го върнат на бившия му шведски клуб Хекен. Ако оттам не го искат, тогава ще се търсят и други варианти.

На този етап на „Герена" предпочитат да пуснат Сандберг само под наем. То­ва е, защото „сини­те" са уверени, че той е качествен футболист. На този етап не получава шанс за изява, за­щото му е трудна аклиматизацията, пише "Меридиан мач". Сандберг се представи доста слабо в мача за Купата с Черно море, когато тимът отпадна.

Той не игра добре и в контролата със Септември, когато бе изваден още на почивката от Елин Топузаков. При на­личието на играчи като Пиргов, Алек­сандров, Лукин и Генев, както и очакваното присъ­единяване към първия тим на контузения дълго Де­ян Иванов, Сандберг ще се окаже излишен.

На „Герена" обаче все още таят на­дежди, че ако се прибере в родина­та си и събере си­ли, той може да се върне по-добър в Левски по подобие на Роман Прохазка. Припомняме, че и словакът първо бе натирен от Левски, върна се за една година в Спартак (Търнава) и след това се превърна в звезда на „Герена" и дори носи капи­танската лента от време на време.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички