Бивш треньор на Левски и Етър Велико Търново коментира предстоящия сблъсък и отсъствието на Николай Костов


Бивш треньор на Левски и Етър Велико Търново коментира предстоящия сблъсък и отсъствието на Николай Костов
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2018 0

Идната събота, 16-и март, Левски гостува на Етър Велико Търново в мач от 25-ия кръг на Първа лига, който е с начален час 15:15.

Бившият старши треньор и на двата отбора - Георги Василев, даде интервю пред "Мач Телеграф", в което изрази мнение, че двубоят няма да бъде лесен за "сините", но те би трябвало да го спечелят:

Георги Василев - Гочето

"Ако погледнем реално, то Левски би трябвало да си вземе мача. Етър до този момент не е постигнал значима победа през този сезон. Отборът има настроение и желание да се излезе от това състояние, в което се намира, но губи. Липсва му класа в редиците. При "сините" ще има отсъстващи играчи, но има достатъчно потенциал".

ОЩЕ: Феновете на Етър готвят ад на Левски в навечерието на стогодишнината си!

"Мачът ще бъде труден за Етър. Разбира се, на Левски също няма да му бъде лесно, в никакъв случай. Очаквах, че в последните срещи "виолетовите" ще вземат някоя победа и ще съберат точки, но не се случи. Мислех, че ще се вдигнат и ще покажат по-големи амбиции и желание за оставане в елита, но явно не стоят по този начин нещата. За съжаление, те са се запътили към изпадане", констатира Гочето.

Георги Василев - Гочето

"Левски има цел, която да следва. Пролетта за тях е доста по-силна от есента. Поне до този момент показват добра игра и заслужено постигнаха някои добри резултати. Важни футболисти бяха продадени, но има ядро и добър състав, изграден от качествени момчета. Играчите, които замениха продадените, също се включват добре", изтъкна 77-годишният Василев.

За отсъствието на Костов

"Предстои интересен мач между двата тима. Не мога да кажа кой ще спечели, защото и в двата клуба съм работил и им желая доброто. Това, че Николай Костов няма да бъде край страничната линия, не вярвам да се отрази особено много. В доста подобни срещи треньорите не са на пейката. Отборът ще бъде воден от помощниците на Костов, а те са добре запознати с възможностите на футболистите. Освен това познават отлично философията на Костов. Начинът, по който води отбора. Мисля, че и играчите, и треньорите ще подходят сериозно", завърши коментара си пред изданието Георги Василев.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Украинец ще поведе Левски към победата, която всички очакват!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички