Кой има предимство? Интересна статистика за главния съдия на Левски-Лудогорец


Кой има предимство? Интересна статистика за главния съдия на Левски-Лудогорец
Снимка: Оф. сайт на Левски

1756 0

Днес (22.04) предстои изключително важният полуфинален мач-реванш от турнира за Купата на България между Левски и Лудогорец на стадион „Виваком арена Георги Аспарухов“. „Сините“ имат сериозно предимство с голове на чужд терен, след като спечелиха с 3:2 като гост в Разград. Главен съдия на днешния мач е варненецът Драгомир Драганов, който ще ръководи общо трети за него мач между тези два отбора пред пълни трибуни на „Георги Аспарухов“.

Първият мач под ръководството на Драганов през сезон 2018/19 завърши с победа от 2:0 на Лудогорец и тотално надиграване на отбора на „сините“.

Втория двубой между двата тима, ръководен от варненеца Драганов, е 1/4-финал за Купата на България отново пред препълнени трибуни, а мачът завършва 0:0 в редовното време. През продълженията гол не пада и се стига до дузпи, в които Левски е по-точен и стига до 1/2-финал. В последната минута гостите от Разград можеха да стигнат до попадение, но румънецът Драгош Григоре пропуска дузпа и мачът влиза в продължения.

Рекордьор по ръководене на мачове между „сини“ и „зелени“ е Ивайло Стоянов, който е свирил двубои между тези два отбора цели седем пъти.

Вижте къде може да гледате интригуващия 1/2-финал между Левски и Лудогорец тази вечер (22.04) от 19.00 часа

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички