Има ли запорирани сметки на Левски от НАП заради дългове?


Има ли запорирани сметки на Левски от НАП заради дългове?
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2450 0

Столичният гранд Левски е нарушил споразумението, което е имал с Националната агенция за приходите (НАП), поради което им е наложен запор на сметки. Това съобщават от агенцията пред "Дневник". Информацията обаче се разминава с тази, която има Станимир Стоилов.

Наставникът на Левски отрече да има запорирани сметки и е категоричен, че договорката с НАП се спазва. "Имам уверението, че всичко по лиценза е наред. Нямаме запорирани сметки. Имаме договорка с НАП, която се спазва и върви по план", заяви Стоилов.

"Имаме спрени трансфери заради дълг към Насиру Мохамед, който изчистваме. Трябваше да оправим две дела към Хубчев и екипа и към Насиру Мохамед трябва да изчистим към него."

"Два са основните проблеми на стадиона – сектор „А“ и козирката, тъй като може да рухне този сектор, а вторият е, че имаме задължения към НАП, които трябва да бъдат в по-облекчен вариант, за да ги изплатим. Държавата не може да бъде майка за такива клубове, тъй като знаем мащабите", добави още наставникът на "сините" по темата.

Какво още каза Станимир Стоилов за Левски, четете ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички