"Когато това не е червен, не е дори жълт картон.." - Моментът, който разпали "синьото" недоволство срещу Лудогорец


"Когато това не е червен, не е дори жълт картон.." - Моментът, който разпали "синьото" недоволство срещу Лудогорец
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

13480 0

Снощи, в 45-ия мач между двата тима в историята, Лудогорец победи Левски на "Герена" с 1:0. За "синята" страна в двубоя обаче този резултат е несправедлив, тъй като смятат, че са били ощетени в не една ситуация.

Най-сериозни бяха претенциите на столичани за момента, в който голмайсторът на разградчани Руан Секо извърши нарушение срещу вратаря на "сините" Пламен Андреев. Това се случи около 60-ата минута, когато бразилецът вече имаше един жълт картон.

В Левски са на мнение, че Секо е трябвало да получи минимум втори жълт картон, а за 30 минути игра с човек повече техният отбор е можел поне да изравни.

"В 60-ата минута имаше безспорен червен картон за Лудогорец. Имаше и други спорни моменти, които няма как да обсъждам сега", заяви след двубоя треньорът на "сините" Николай Костов.

От фенската страница във Фейсбук "Сектор Б" пък бяха още по-категорични. Те публикуваха снимка от момента, в който футболистът на разградчани извършва нарушението, и написаха:

"Левски продължи да играе добре, но когато това на снимката не е червен картон, не е дори жълт картон (защото щеше да е втори) в 60-ата минута на мача, ти става ясно, че Лудогорец са си дошли със съдиите не само на терена, но и във ВАР стаичката, и ще е почти невъзможно да се пребориш за нещо в този мач". Любопитното е, че самият Секо призна, че е очаквал да получи втори жълт картон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички