Ключови футболисти се завърнаха към Левски, развитие и около Сонко Сундберг


Ключови футболисти се завърнаха към Левски, развитие и около Сонко Сундберг
Снимка: Stoyan Hristov / LAP.bg

1541 0

Отборът на Левски продължава да се подготвя на пълни обороти за предстоящите срещи от Първа лига, като част от футболистите, които бяха на разположение за родините си по време на международните срещи започват да се завръщат на стадион "Георги Аспарухов".

Това се отнася за родните национали Илиян Стефанов, Андриан Краев и Марин Петков, които доскоро бяха част от лагера на "лъвовете", докато днес вече са се включили към заниманията на основната "синя" група, пише dsport.

Почивка пък получават младежките национали Пламен Андреев, Асен Митков и Антоан Стоянов. Хосе Кордоба също не тренира с отбора, тъй като вчера (27 септември) игра при победата на Панама с 2:0 над Бахрейн, в която асистира за първото попадение.

Централният защитник на Левски - Ноа Сонко Сундберг, който се възстановява от травма, прави бегови упражнения, но още не е готов да се включи пълноценно в заниманията с основната група.

Вижте какъв проблем ще се опитат да разрешат "сините" с Шеху в най-скоро време!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички