Кирил Ефремов: Всички очакваха, че Левски ще рухне, но се случи точно обратното


Кирил Ефремов: Всички очакваха, че Левски ще рухне, но се случи точно обратното
Снимка: Levski.bg

4675 0

Популярният привърженик на Левски - Кирил Ефремов, даде интервю за "Мач Телеграф", в което коментира представянето на "сините" през сезон 2022/23, започвайки от последния сблъсък за тима на Станимир Стоилов - срещу Ботев Пловдив:

"Левски игра добре срещу Ботев. Пак изпуснахме доста положения, но важни са трите точки. Трябва да си затваряме мачовете по-рано, но е важно също така, че пак не допуснахме гол", започна актьорът и след това изрази мнение, че "сините" са опровергали очакванията за срив в представянето след загубите от Хамрун, Лудогорец и Локомотив София:

"Вижда се, че Левски с всеки изминал ден израства все повече. Трябва ни един добър централен нападател, но и с тези, които са налични в момента, нещата изглеждат добре. Важно е да си вземем отложените мачове. След пораженията от Лудогорец за Суперкупата, от Локо София в първенството и Хамрун в евротурнирите, всеки очакваше, че ще рухнат момчетата, но се случи точно обратното".

"Евала и на играчите, и на треньорите, а и на публиката. Мисля, че като игра ние сме в най-добра форма. Но не бива да изпускаме темпото, за да вървим напред. Дай Боже, да са и здрави момчетата. След толкова много години мъка - нормално е човек да си помечтае за титла, но има още много работа, която трябва да се свърши и ми се струва трудна тази цел. Всеки мач трябва да ни е като финал, за да не се отдалечаваме от първите места", призова Ефремов.

"В Първа лига всеки може да бие всеки. Мачът със Славия ще е на нож. Естествено, ние сме отборът с повече класа. Просто не трябва да изпускаме срещата като правим грешки, които да ни усложнят задачата".

"С Ботев Пловдив се видя и друго. Публиката си напълни разрешените след санкцията места, за разлика от някои други отбори. Тази симбиоза трябва да продължи, за да могат да влизат и приходи в клуба. Когато има добра игра - хората пълнят стадионите, защото обичат Левски. Когато се стараят футболистите, дори и да загубят, не е страшно, защото привържениците оценяват това. Важното е, че ръководството, треньорите, играчите и публиката са едно цяло", каза за финал Кирил Ефремов.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Мъри Стоилов готви голям сюрприз в Левски за Славия!?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички