Стряскащо: Без победа и без гол за Левски срещу Лудогорец от дълго време


Стряскащо: Без победа и без гол за Левски срещу Лудогорец от дълго време
Снимка: Официален сайт на Левски

1311 0

За Левски предстои поредно голямо изпитание, част от тежката серия мачове за "сините" в Първа лига. Сега наред е шампионът и абсолютен хегемон в последните години Лудогорец. Двата тима се изправят един срещу друг в неделя, 18 април, от 20:45 часа на стадион "Георги Аспарухов".

"Орлите" най-вероятно няма да имат проблеми да спечелят 10-а поредна титла, но въпреки това ще излязат мотивирани срещу Левски. Първо, че "сините" са "дразнител" за Лудогорец, второ, че разградчани допуснаха болезнено отпадане само преди няколко дни за Купата на България след поражение от ЦСКА.

Статистиката далеч не е в полза на Левски. "Сините" нямат победа над опонента си от 13 август 2016 година, когато Божидар Краев с гол в добавеното време им донесе успеха. Нещо повече, софийският гранд не може да отбележи гол срещу този съперник вече 498 минути (378' за Първа лига и още 120' от мача за Купата през миналата пролет, завършил след нулево равенство и дузпи).

Последно Левски вкара на Лудогорец на 18 май 2019 година при равенството 1:1. В голмайстор за тима тогава се превърна сегашният помощник треньор Живко Миланов. Оттогава "орлите" печелят 4-те си срещи в Първа лига срещу "сините" без допуснат гол.

А къде се крие шансът на Левски срещу Лудогорец?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички