Драган Михайлович от Левски: Мачовете с Лудогорец са от най-лесните


Драган Михайлович от Левски: Мачовете с Лудогорец са от най-лесните
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1917 0

Футболистът на Левски Драган Михайлович говори за избора си да премине в "синия" клуб, като посочи основния фактор за това. Освен това, той посочи и какво го е впечатлило най-много. Думите му идват дни преди дербито с Лудогорец. Той изрази любопитно мнение, че този е сред най-лесните мачове.

"Мога да кажа, че съм щастлив от посрещането, което получих в Левски. Съотборниците ми са много добри, целият екип също. Затова мога да кажа, че се чувствам много добре и съм щастлив тук. Имах лека контузия. Нищо сериозно. Имах нужда от седем до десет дни за възстановяване. Сега съм добре и тренирам наравно с моите съотборници.

Мисля, че инфраструктурата е добра. Може би фитнесът ме впечатли най-много от нещата тук, защото съм виждал много съоръжения в Европа, но този тук наистина ме впечатли много. Чел съм много за Левски. Знам за някои от футболистите, които са играли тук. Познавам Давиде Мариани, с когото сме били заедно в Лугано. С него си говорихме много за Левски. Разбира се, знам и много за историята на Левски. Колко голям клуб е и какви постижения стоят зад всички тези години. Това беше една от големите причини да дойда тук – заради историята на клуба. Знам също, че феновете са страхотни" - започна той.

"От моята гледна точка, това са най-лесните мачове, защото е много по-лесно да се подготвиш и мотивираш за съперник като Лудогорец. За всички в отбора това е мач, който искаме да спечелим и да покажем, че сме по-добри и може да се съревноваваме с най-добрите в първенството. За нас е много важно да имаме подобни предизвикателства в този момент, да се докажем и да проверим до къде сме стигнали в развитието си. Смятам, че от януари насам подобрихме много неща, въпреки всички проблеми с липсващи играчи. Някои момчета отсъстваха и заради COVID-19, което ни остави за известно време без пълния ни състав, но сега е моментът да видим къде се намираме и с кои отбори може да се мерим" - заяви още Михайлович.

Стряскащо: Без гол и без победа за Левски срещу Лудогорец от дълго време.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички