Какво направи "синия" герой Роналдо? Вместо SIUU - пропуск на празна врата срещу Айнтрахт (ВИДЕО)


Какво направи "синия" герой Роналдо? Вместо SIUU - пропуск на празна врата срещу Айнтрахт (ВИДЕО)
Снимка: Lubomir Asenov / LAP.bg

9317 0

Левски изоставаше с минималното 0:1 на полувремето от първия сблъсък с Айнтрахт Франкфурт. Пред препълнения Национален стадион "Васил Левски" голямата звезда на "орлите" Рандъл Коло Муани откри резултата след само шест минути игра.

Роналдо с непростим пропуск за Левски срещу Айнтрахт Франкфурт

Гостите имаха още добри шансове за гол, но такива не липсваха и пред футболистите на Николай Костов. Най-чистият такъв несъмнено дойде малко над пет минути преди края на редовното време от първото полувреме. Той се откри пред Роналдо.

Уелтън осъществи отлично двойно подаване и бе изведен отляво по нападението. Той проби почти до аутлинията, след което комбинира перфектно успоредно на голлинията, намирайки сънародника си.

Пред Роналдо вратата бе празна, но той отправи изключително слаб удар. Бразилският атакуващ футболист дори не намери рамката на вратата, като буквално сякаш подаде на Кевин Трап, който бе застанал в другата част на вратата си.

Вижте изпълнението чрез кадрите по-долу в материала. Можете да следите плейофа за влизане в групите на Лигата на конференциите Левски - Айнтрахт Франкфурт НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички