Петър Хубчев обясни кога е взел решението да напусне националния отбор


Петър Хубчев обясни кога е взел решението да напусне националния отбор
Снимка: БГНЕС

4958 0

Петър Хубчев бе официално представен като наставник на Левски. Той говори надълго и нашироко за целите, които има в "синия" клуба. Треньорът обаче започна пресконференцията с националния отбор, като внесе уточнения кога е взел решението да напусне и защо.

"Искам с няколко изречения да приключа темата. Искам да кажа, че официалното изказване от футболния съюз, че съм бил раздвоен - не е истина. Бил съм твърдо убеден, че по начина, който разбираме нещата, нямаше как да бъдем полезни повече. Затова сме уведомили хората, които трябва да знаят. Не е било на Великден, а много преди това. За мен темата приключва днес, аз от цялото си сърце пожелавам успех на Балъков. Колкото заради него, два пъти повече заради момчетата", заяви Хубчев.

"Не искам да отварям тази рана. Те знаят моето мнение. Ако някои от хората във футболния съюз иска да коментира тази тема, нека го направи”, каза Хубчев, като след не отговори на повече въпроси за националния ни тим, като сподели, че ако от БФС желаят да говорят, могат да го направят.

Изпълнителният директор на клуба Павел Колев пък обяви и кога е бил първият контакт с Хубчев. "Първият контакт с Хубчев бе броени дни преди мачовете на националния отбор  от евроквалификациите. Тогава говорихме по телефона, но конкретни преговори не е имало, нито пък подписан договор".

Междувременно от Левски показаха писмото, с което УЕФА отмени наказанието за Европа (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички