Павел Колев обяви с кои играчи се разделя Левски и какво е бъдещето на Ники Михайлов


Павел Колев обяви с кои играчи се разделя Левски и какво е бъдещето на Ники Михайлов
Снимка: БГНЕС

6475 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев обяви с кои играчи ще се раздели клубът през лятото. Както вече стана ясно още преди няколко месеца, договорите на Жерсон Кабрал, Давид Яблонски и Милош Цветкович не бяха продължени и дори вече се сбогуваха със "сините" фенове.

По взаимно съгласие са разтрогнати договорите на Серджиу Буш, Антони Белмонт и Луи Нганиони, като най-изненадващо е за последния, тъй като досега не бе ясно, че ще напусне клуба. В сметкита на клуба не попадат още Ривалдиньо и Филипе Нашименто, които бяха под наем в Румъния, както и Луан Виана, който игра през пролетта в Царско село. Богдан Вашчук и Седрик Унтонджи също напускат.

"На Виана му изтича договорът и няма да получи нов. Нашименто и Ривалдиньо имаме уговорка с тях да не се присъединяват към лагера на Левски, защото им търсим нови отбори и на тях", заяви Колев по адрес на напускащите и даде подробности за Николай Михайлов, чийто договор изтича на 31 май.

"Договорът на Николай Михайлов изтича на 31 май, имахме няколко разговора. Още първият беше много конкретен, подчертавам го това. Ако не успеем да се срещнем днес, утре ще го сторим. Ако всичко е наред и условията, които сме му поставили го устройват, ще остане още две години в Левски. Усилено търсим вратар с идеята Николай Михайлов да има сериозна конкуренция. Това на практика означава, че той гарантирано титулярно място няма да има и ще се бори наравно с конкуренцията за това Левски да има най-доброто на този пост. Той го прие и го смята за нормално, не сме имали противоречия", сподели още Павел Колев.

А какво заяви новият наставник на Левски Петър Хубчев относно раздялата с националния отбор и кога е взел решението - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички