Крушарски: На Луков ще му дам да бие дузпа, дано да е срещу Левски


Крушарски: На Луков ще му дам да бие дузпа, дано да е срещу Левски
Снимка: Оф. сайт на Локомотив (Пд)

861 0

Президентът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски заяви, че иска отборът да триумфира с титлата и купата в края на сезонa. Той добави, че „смърфовете" не разполагат с голям бюджет, но всички в клуба работят за развитието на клуба.

"Израстването на Локомотив е един процес. Това е дълъг път, който все още не е завършен. При нас също има скандали, но те са градивни Всичко в отбора минава през призмата на разговорите и по този начин се стигна до тези резултати. Работата на треньора (Бруно Акрапович; б.р.) е безкомпромисна. С него имаме дума и досега той работи добре. При него няма компромиси", заяви Крушарски.

"При нас бюджетът е ясен. Стига сме говорили във футбола само за пари. При нас нещата са реални. Всеки си получава това, което дава. Стига с тези финанси, Локомотив играе без пари. Има една премия там в ъгъла, която чака, но трябва да си я заработят с резултатите. Нашето ниво се вдигна в мачовете от евротурнирите. Един отбор израства в мачовете. По-доброто нещо е да има два дни тренировки, после мач и така.

Не знам дали сте правили статистика за головете на Локомотив, както и кой не е вкарал за тима. Аз не съм вкарал, защото не съм играл. Нямаме голмайстор. От нашите момчета и защитниците бележат. Алмейда има 4 гола от 10 мача. Езе има голове. Луков няма, но сега ще му дам да бие дузпа, за да влезе в тази класация. Дано да е срещу Левски, защото там ще ми е най-приятно. Искаме да вземем всичко възможно в България и ще дишаме във врата на Лудогорец до края", допълни 63-годишният бизнесмен. Той заяви още, че ветеранът Георги Илиев е твърдо решен да прекрати кариерата си след края на сезона. От друга страна, капитанът Димитър Илиев е подписал нов тригодишен контракт и е заявил, че остава при „черно-белите". Крушарски каза още, че през зимата ще бъдат привлечени няколко нови футболисти - заместник на Георги Илиев, нападател и защитник. А какви проблеми имат в Левски преди двубоя с пловдивчани - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички