Левски ще има 0 лв. бюджет за зимна селекция?

Левски няма да има нито лев бюджет за трансфери по време на зимната пауза. Това при всички положения ще постави на карта желанието на спортно-техническото ръководство на клуба в лицето на треньора Петър Хубчев и спортния директор Ивайло Петков за солидна селекция, твърди "Меридиан мач".

Причината за нулевия бюджет е огромната за родните стандарти сума, която клубът е вложил за летните трансфери. Според запознати привличането на осемте нови попълнения е струвало на Левски около 1 000 000 евро.

Левски си хареса играч на Арда Кърджали

Отборът на Левски набеляза първо ново попълнение за зимната пауза. Това е бекът на Арда Кърджали Деян Лозев, като новината съобщава „Тема с...

Твърди се, че босовете на „сините" са изключително възмутени от факта, че за Насиру Мохамед са били платени около 300 000 евро, а той почти не стъпва на терена. Крилото е играло от началото на сезона в 6 мача, но му се събират общо 54 минути. Ганаецът не е бил титуляр в нито една среща на Левски в Първа лига.

Все пак на „Герена" може и да има нови попълнения. Това обаче ще стане, ако бъдат изпълнени две условия. Първо набелязаните за трансфер футболисти да бъдат свободни агенти. Другият вариант е „сините" да продадат някой от футболистите си и част от спечелените пари да бъдат вложени в нов играч. А ето кой искат да привлекат "сините" през зимата.

Още по темата

Please select answer!