Живко Миланов след загубата: Нямаше никакво желание у нас


Живко Миланов след загубата: Нямаше никакво желание у нас
Снимка: Yulian Todorov/ LAP.bg

2810 0

Предводителят на Левски Живко Миланов беше повече от недоволен след загубата с 0:2 от Ботев Враца в Първа лига. Миланов отчете, че при "сините" е нямало нито агресия, нито желание, което е довело до поражението в северозападна България.

"За мен вината е изцяло в нас. Цяла седмица се опитвах да обясня, че Ботев Враца е млад отбор и ако им дадем малко шанс, ще се опитат да се покажат и така се получи. Отстъпвахе ме в желанието и агресията. Оттам всичко се обърка. Момчетата се бореха до край и заслужена победа за Ботев Враца", заяви Миланов.

"На всеки се случва да изпуска. По-лошото бе, че не успях да видя мобилизиран отбор и с желание. Особено в такива мачове навън, ако не покажеш това, ще си изпатиш и това се случи", добави още той.

"Ако не върви е най-нормалното нещо е да съм виновен аз и бих си поел отговорността. Вярвам в тези момчета и знам, че ще дойдат добри дни за тях. Трябва да научат, че това е Левски и не може да ти се говори за желание за победа. Трябва да я имаш. Нямахме нужната агресия и желание за трите точки", каза треньорът на Левски .

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички