Миланов: Левски търси нови футболисти, гледаме към чужбина


Миланов: Левски търси нови футболисти, гледаме към чужбина
Снимка: Ivaylo Borisov / LAP.bg

1057 0

Предводителят на Левски София Живко Миланов говори на брифинг пред мача от първия кръг за "сините" в Първа лига срещу Славия. Треньорът акцентира, че клубът търси още нови попълнения, като се целят поне в трима и Левски ще се ориентира към чуждия пазар.

"За мен лично отборът е готов. Свършихме доста работа. Беше трудно за нас, но момчетата са готови за началото на първенството. Все още липсват няколко позиции, но в следващите седмици ще се опитаме да ги попълним. Нуждаем се от трима футболисти. Имаме интерес към Иван Горанов. Николай Михайлов ще подпише договор. Той започна късно подготовка, но се надявам през следващата седмица да подпише договор", започна Миланов.

"Имаме добри условия на "Герена". Беше хубаво за момчетата да се отделим от обстановката тук, но играчите бяха сериозни. Това няма да е от голямо значение. Има оптимизъм. Сигурен съм, че момчетата ще се представят по-добре. Надявам се годината да е по-добра за нас и да сме на по-горно класиране. Между първите шест отбора може да се справи Левски. Няма какво да се залъгваме, трудно можем да мислим за нещо повече", добави още младият специалист.

"Христос Сиелис е водил подготовка с АПОЕЛ, но ще преценяваме. Има време до мача утре. Ако имам точните футболисти, бих искал да ги имам още утре. Българите, които имаха качества за Левски, вече имат отбори. Ще трябва да гледаме към чужденци. Футболистите не са толкова прости. Имат контакти и разбират, когато има финансови проблеми в даден клуб. Вече двама футболисти се отказаха в последния момент, след като разбраха.

Симеон е добре, тренира и е готов. Ще преценим на каква позиция ще играе.

Радващото е, че има ентусиазъм при феновете и в съблекалнята. Мога само да благодаря за тази подкрепа на привържениците", коментира Миланов.

"Контролите на Славия бяха закрити. Не можеше да ги гледаме много. Аз обаче имам идея как ще изглежда Славия. Загорчич е добър специалист, но за мен е важно как ще изглежда Левски. Отборът ни ще излиза само и единствено за победа", завърши треньорът на "сините". А защо Миланов все още не се води треньор на Левски, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички