Живко Миланов прибира скромна заплата на "Герена"


Живко Миланов прибира скромна заплата на "Герена"

2112 0

Привличането на Живко Миланов за "Левски" се оказа най-лесно осъществимата сделка. Бранителят за отрицателно време се разбра с ръководството на "сините" и сложи подписа си под контракт за четири месеца. Близки до клуба разкрили пред "7 дни спорт", че 31-годишният десен защитник ще се подписва срещу скромните 5 хиляди лева на месец, или общо 20 хиляди до края на договора.

Таванът на заплатите на "Герена" се равнява на 12 хиляди лева, но Живко Миланов ще е далече от него. Бранителят изобщо не е искал да коментира темата за парите, а целта му е да играе редовно до края на годината и след това да пробва да си уреди трансфер зад граница.

"Привличането на Живко ще даде агресия, класа и опит в защитата на Левски и целия отбор. Разговорът, който проведохме, беше много бърз. Парите, които ще взема, са минимални", заяви спортният директор Георги Иванов преди дни.

Живко Миланов е един от футболистите, които винаги са били добре дошли на "Герена". Той постигна големи успехи по времето на Станимир Стоилов и Наско Сираков. Миланов е трикратен шампион на България с екипа на "Левски". Той има в актива си още три купи на страната и три суперкупи. След това бранителят игра няколко сезона в Румъния и Русия, за да се завърне отново откъдето е тръгнал за големия футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички