Левски" губи основен играч през януари


Левски" губи основен играч през януари
Снимка: Иван Йочев

1145 0

"Левски" ще остане без един от основните си защитници през януари, твърди "Меридиан мач". "Сините" ще бъдат напуснати от Аймен Белаид, който вече се е разбрал с шотландския Хартс и ще подпише с тях в началото на следващата година.

Там Белаид ще взима поне два пъти по-голяма заплата, което е и основната причина за бягството му от "Герена".

Мароканецът с френски паспорт искал да отиде в Хартс още през лятото, но офертата за него била смехотворна - на стойност 20-30 000 евро. Играчът настоявал ръководството да я приеме, като заявил, че няма да преподпише за по-ниска заплата с "Левски".

В крайна сметка на "Герена" решили, че ще е по-добре да задържат защитника до края на годината, пред възможността да вземе нищожните 20 000 евро. Заради това му предложили да остане на "Герена" до януари, а после да го пуснат без пари в Хартс.

От клуба вече търсят заместник на тунизиеца, като вече са набелязали няколко бранители, които ще бъдат свободни агенти през януари. Единият от тях е българин.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички