Живко Миланов: През януари можем да подпишем дългосрочен договор


Живко Миланов: През януари можем да подпишем дългосрочен договор

1310 0

Новото попълнение на "Левски" Живко Миланов не изключи възможността през зимния трансферен прозорец да подпише дългосрочен договор със "сините", но в момента предпочита да се фокусира върху представянето си на "Герена". Сегашният контракт на футболиста е за четири месеца.

„До последно чаках за един отбор, за да се върна в Русия, но нещата не се получиха, защото този тим има забрана да осъществява трансфери. Отказах няколко предложения преди това, защото тази оферта от Русия бе най-добра и мислех, че нещата ще се получат“, разкри Миланов.

„Януари месец ще говорим отново. Тогава може да подпишем дългосрочен договор. Сега не искам да мисля за това, а да помогна на отбора, с каквото мога.“, сподели футболистът.

Той коментира и ситуацията при „сините“. „Целите в Левски не са се променили. Те винаги са отборът да печели титла и купа. Сега е малко по-различно, защото отборът е пълен с много млади момчета и ще е по-трудно.“

„За мен не е важно да нося капитанската лента. „Левски“ има капитан, който е избран от футболистите. Аз се завръщам за 3-4 месеца и няма да развалям обстановката в съблекалнята. Нямам такива амбиции“, каза още Живко Миланов.

Той сподели и мнението си относно това, че ЦСКА не играе в професионалния футбол. „За българското първенство не е хубаво, че ЦСКА не е в А група. Със силните провинциални отбори пак стават дербита, но дербито е само едно.“, заяви Миланов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички