Живко Миланов: Левски изпраща мъчна година както за нас, така и за феновете


Живко Миланов: Левски изпраща мъчна година както за нас, така и за феновете
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

13652 0

Треньорът на Левски Живко Миланов говори след победата над Черно море, при която "сините" стигнаха до късен обрат. Валери Божинов се превърна в герой за Левски, след като вкара победния гол, влизайки като резерва. Миланов коментира защо Божинов не е получавал повече шансове през сезона, както и дали той ще остане наставник на "сините" за постоянно. 

"Дали смените ни спечелиха мача? И смените, и начинът, по който излязохме второто полувреме. Първото полувреме, да бъдем честни, имахме късмет, че не губихме с повече. Играхме бавно, тромаво, всеки се опитваше да води топката и да измисля сложни неща. От там ни дойдоха и проблемите. След почивката момчетата показаха характер. Радвам се, че успяхме да обърнем мача през второто полувреме", заяви Миланов.

"Защо Божинов не получи повече шансове през сезона? Така е преценено. Изпращаме доста труден сезон. Да бъдем честни, през цялата година беше мъка както за нас, така и за нашите фенове. Надяваме се догодина да има някаква светлина в тунела и Левски да изглежда по-различен начин", добави още той.

Миланов заяви, че на този етап не знае дали ще остане начело на Левски. "Разбира се, всичко е въпрос на разговори. Все пак нямам и нужния лиценз. Когато видим плана за следващата година, тогава може да седнем и да се разберем", каза легендата на "сините". И заяви, че на този етап няма яснота за бъдещето на футболистите в клуба.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички