Левски пуска ретро екип по случай 107-годишнината си (СНИМКА)


Левски пуска ретро екип по случай 107-годишнината си (СНИМКА)
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

1995 0

На 24 май Левски ще отбележи своя 107-и рожден ден. По случай празника си, "сините" обявиха, че ще пуснат в продажба специален ретро екип, с който тимът е играл своите мачове през далечната 1921 година. Ето какво още написаха от клуба:

"Вече повече от век любимият Левски вълнува своите привърженици. В низ от велики успехи и временни спадове "сините" записват славни страници в историята на клуба. По случай 107 години от основаването на тима, имаме удоволствието да ви представим един продукт, с който обръщаме поглед точно 100 години назад във времето.

"ПФК Левски" реставрира фланелката, с която тимът играе през 1921 година. Екипът през този сезон носят клубните легенди Цветан Генев, Никола Мутафчиев, Димитър Мутафчиев, Константин Мазников, Кирил Йовович, Александър Христов, Симеон Янков, Иван Радоев, Петър Иванов и др.

Фланелката е налична в различни кройки за мъже, жени и деца, поставена е в специална кутия, където ще намерите и колекционерски билет. Талонът дава право на двама души да посетят клубния музей и да видят оригинала на фланелката.

Докоснете историята!

107 години „Левски“ от София. Вчера, днес и завинаги..."

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички