Жереми Петрис шокирал Левски? Поискал невиждано увеличение на заплатата си


Жереми Петрис шокирал Левски? Поискал невиждано увеличение на заплатата си
Снимка: БГНЕС

3146 0

Един от основните футболисти на Левски продължава да разочарова треньори, фенове и ръководство с огромните си изисквания и условия, които поставя на клуба.

Не дава задна

Въпреки че Жереми Петрис стартира на "Герена" със заплата от 2500 евро месечно през лятото на 2022-ра година, той бързо започна да иска още и още, стигайки до желанието за 10 пъти по-голямо от първоначалното си възнаграждение.

25-годишният французин бил привикан на финален разговор с шефовете на "сините". Това се случило след победата над Ботев Враца с 1:0. Той тотално разбил надеждите на ръководителите, които смятаха, че най-после ще постигнат споразумение с него.

Далеч от истината

Вместо двете страни да си стиснат ръцете, десният бек е шокирал всички с позицията си. Докато на "Герена" очаквали да свали летвата, той я качил още по-високо, твърди "Мач Телеграф". Петрис пожелал заплата от 25 000 евро месечно.

Много малко вероятно изглежда подобен сценарий да стане факт, предвид финансовото положение на Левски. Все още не е ясно къде точно ще продължи кариерата на бранителя. Някои слухове дори го свързват с преминаване във вечния съперник ЦСКА.

Междувременно "сините" поставиха цена на Уелтън?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички