Изпълнителният директор на Левски разкри приоритет №1 за клуба


Изпълнителният директор на Левски разкри приоритет №1 за клуба
Снимка: БГНЕС

3469 0

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев разкри цел номер 1 пред клуба. Освен това, той коментира и финансовото състояние на "сините", като отчита, че в тази насока е свършена много работа и сравни ситуацията в клуба преди година.

"Школата е приоритет номер 1 за Левски. Инвестициите продължават и в момента. Kато говорим за инфраструктура, двата нови терена бяха важни, за да се отворят "дробовете" на тази школа. Тя се задъхваше. Няма как да имаш сериозни амбиции с един изуствен терен, сега графикът се прави много по-лесно" - заяви Колев пред "Дарик". 

Изпълнителният директор на Левски сподели за финансовото положение: "В тази посока бе направено много. Ако опитаме да обобщим, миналата година по това време Левски бе изваден от евротурнирите заради задължения, които не бяха никак малко, а основата бе към държавата. Към днешна дата нещата стоят много по-добре и спокойно мога да заявя, че Левски е абсолютно коректен платец към държавата".

А защо спряганият за трансфер при "сините" Стайн Спирингс е бил в София, харесало ли му е и ще премине ли на стадион "Георги Аспарухов" - вижте в този материал на SportLive.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички