Изненадващ футболист се появи на тренировка за Левски


Изненадващ футболист се появи на тренировка за Левски
Снимка: БГНЕС

2157 0

Днешната тренировка на Левски поднесе любопитна изненада на "сините" фенове. На следобедното занимание на "Герена" се появи бившият нападател на тима Атанас Курдов, за когото не е известно да се е завърнал в Левски, но въпреки това тренира с останалите момчета от отбора.

Компания на тренировката му прави новото попълнение на "сините" Живко Атанасов, който по-рано днес бе официално представен на "синята" общност. Атанас Курдов е юноша на Левски, като през сезон 2015/16 игра и за мъжкия отбор на столичния гранд.

За последно 31-годишният футболист игра за Сливнишки герой, а през миналия сезон бе част от отбора на италианския Агриполи. Възможно е Курдов да преминава през пробен период на "Герена" и едва след това да се реши дали да бъде привлечен в клуба.

В последните седмици Левски се раздели с куп футболисти, като причината е трудната финансова ситуация около клуба. Един от напусналите е Мартин Райнов, за когото последните информации гласят, че също може да се върне на "Герена". Каква е причината - четете тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички