Ивков за Левски: Клубът не е напълно спасен, но може да се самоиздържа


Ивков за Левски: Клубът не е напълно спасен, но може да се самоиздържа
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1500 0

Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, взе дейно участие при старта на третата поредна кампания "Аз съм Левски", която има за цел допълнително да стабилизира финансово клуба. Той припомни случилото се в тима през последната една година и обясни, че само чрез феновете клубът може да върви напред. 

Специалистът не изключи възможността клубът да се самоиздържа, но и подчерта, че клубът не е "напълно спасен" към този момент и предстои още много работа пред ръководството.

Равносметка около кампанията "Аз съм Левски"

"Откриваме третата поред кампания "Аз съм Левски". Измина точно година от старта на предходната кампания, която се увенча с добър успех. Това съвпадна и с началото на моята работа като изпълнителен директор на клуба. Година изпълнена с огромни предизвикателства и през която свършихме много – това е очевидно, без да навлизаме в детайли.

Говоря и в спортно-технически аспект, и за надграждането в административен и финансов план. В същото време, поради тежкото наследство, което заварихме, клубът все още не може да се каже, че е напълно спасен. Затова с апел към всички левскари, искам да кажа, че тази кампания ще бъде тест за несломимостта на левскарския дух", обясни Ивков в самото начало, като погледна назад в изминалите месеци.

Ситуацията и бъдещето пред Левски

"Наред с другите ни инициативи, трябва да направим решителни крачки за финансовото спасение и стабилизиране на клуба. Тази кампания ще бъде и вот на доверие как се е управлявал клубът през последната година. Кампанията ще бъде насочена в услуга на притежателите на членски карти, благодарение на новите ни партньорства.

Искам да благодаря и на утвърдените ни партньори. През последната година показваме, че при правилно управление този клуб може да се самоиздържа в един момент – нека да направим още една крачка, клубът има нужда от своя най-голям капитал – своите привърженици“, заяви Ивайло Ивков.

Ето какво сподели и Наско Сираков за бъдещето на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички