Ивков: Аз ще взема решение за феновете в мачовете с ПАОК


Ивков: Аз ще взема решение за феновете в мачовете с ПАОК
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

868 0

Изпълнителният директор на Левски - Ивайло Ивков, призна, че той ще вземе отговорност дали да има обмен на фенове за предстоящите срещи с ПАОК от Лигата на конференциите.

Както е известно, двата отбора трябва да изтърпят различен вид наказание с оглед последните им срещи в Европа и в предстоящите два мача следва да бъдат изтърпени те.

"В непрекъснат контакт съм с колегите от ПАОК. Аз ще взема крайното решение дали да има обмен на фенове и аз ще поема цялата отговорност. Вървя към взимане на решение да няма обмен. Тежко решение, непопулярно. Мисля, че това е най-доброто за клуба. Знам, че феновете искаха да покажат своята сила и навън. Прагматичното мислене налага да вървим към това решение. Направих среща с колегата изпълнителен директор по този повод. Има и препоръки отвсякъде, с оглед на историята на двата клуба с наказания и рецидиви.

Утре трябва да бъде взето решението. Аргументите са много. Двата клуба са наказани. Ние сме наказани да затворим сектор от 3000 души и на това място да има транспарант с логото на УЕФА. Гърците са взели решението си за себе си, ние ще вземем нашето. Искахме мнение от феновете, независимо как се тълкува. Получаваме разбиране, но не много охотно. Казвам ви накъде вървим, утре може да се вземе друго решение", каза Ивков. А колко пари събраха феновете на "сините" в рамките на четири дни, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Ла Лига

Момчето, което пази планетата, мисли няколко хода напред и благодари, че го отхвърлят

През лятото на 2020 година Барселона отдели от бюджета си 5 милиона евро и плати на Лас Палмас за привличането...

Реклама
Най-четени новини

виж всички