Има ли действителен инвеститорски интерес към Левски - Иво Ивков разкри истината


Има ли действителен инвеститорски интерес към Левски - Иво Ивков разкри истината
Снимка: Levski.bg

1775 0

Изпълнителният директор на Левски - Иво Ивков, даде пресконференция на стадион "Георги Аспарухов", по време на която разкри, че инвеститорски интерес към клуба действително съществува!

"Здравейте, левскари! Tри месеца минаха от отчетната ми дейност. Имахме къртовска работа по лицензирането на клуба. Отложих с десетина дни, за да можем да дадем старта на началото на кампанията за новите абонаментни карти. Тя върви отлично и без моя призив", започна силната фигура в клуба.

"За тези три месеца се случиха толкова много неща, колкото в близкото миналото за три години не са се случвали в нашия клуб. Това беше един луд сезон за Левски, започнал с пълна депресия и завършил с еуфория, опиянение и много радост. Левскари, честита Купа на България и честит лиценз. Когато поехме управлението и двете неща изглеждаха мираж".

"Нямаме забавяне по отношение на задълженията. Няма неплатена стотинка към служителите на клуба и заради това си позволяваме да изискваме повече от тях".

ЗА ИНВЕСТИТОРСКИЯ ИНТЕРЕС

"Има интерес от нови инвеститори. Има интерес от страна на "Юнайтед Груп". Аз ги потърсих, защото нашият главен инвеститор изнемогва. Пристигна писмо в клуба и тази компания изпрати свои представители. Те бяха в София преди финала за Купата. Имат принципен интерес и изпратиха писмо с намерение за придобиване на собственост в клуба. Не сме се договаряли за заплати още. Търсим светло бъдеще за клуба".

"Това с интереса и преговорите ще продължи поне до Нова година. Всички, които извадихме клуба от калта, ще се съберем, за да обсъдим този въпрос, заедно с членовете на "Левски на левскарите". Левски трябва да се гордее, че има интерес от компания, която е собственик на клуб от английската Висша лига и на огромни предприятия у нас. Какво ще се случи - предстои да видим. Към момента има писмо с намерение, но нищо друго", завърши Ивков.

Вижте още: Сагата окончателно приключи - Левски обяви бъдещето на Филип Кръстев!

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички