Ивелин Попов се обеща на български клуб за лято 2022?


Ивелин Попов се обеща на български клуб за лято 2022?
Снимка: Getty Images

21729 0

Бившият капитан на България Ивелин Попов почти сигурно ще се завърне в Левски през идващото лято. Договорът на атакуващия полузащитник с руския Сочи изтича в края на сезона и няма да бъде подновен, съобщава "България Днес", позовавайки се на свои източници.

Вариантите пред трикратния Футболист на годината на България са два. Първият е да подпише с някой друг руски клуб, след като играе в страната през последните 10 години. Към този момент обаче към него липсват оферти, отчасти заради контузиите, които го преследват в последно време, отчасти заради напредналата му футболна възраст (34 г.).

Другият вариант е да се върне на "Герена", откъдето тръгна във футбола. Попов е в постоянен контакт с треньора на "сините" Станимир Стоилов, който му е обявил, че вратите на Левски винаги са отворени за него. Халфът пък е обещал, че в България би носил само синята фланелка. Той счита, че може да изиграе на високо ниво още 2-3 сезона в българския футбол. Ако не получи предложение от руски клуб, през лятото Ивелин ще се завърне на "Герена". Ето какво мисли той за настоящия Левски. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички